Kahramanmaraş'ta lezzetli ve iri ayva hasadı başladı, ürünler yurt içi ve yurt dışına ihraç edilecek.
Kış aylarında hastalıklara karşı direnç artıran kelle paça ve ayak paça çorbaları, Aydın'da kömür ateşinde hazırlanıyor ve sabahları tüketiliyor.
Edirne’de 28 yıllık baklavacı Halil İbrahim Özer, gündemde olan Dubai çikolatasını yorumlayarak 'Dubai baklavası'nı müşterilerine sundu.
Adana’daki artan hava sıcaklıkları, tatlı ustalarının yaz mevsimine özgü hazırladığı ‘soğuk baklava’ya olan talebi artırdı. Ustalar, ‘soğuk baklava’yı dışarıda bırakmamaya...
Leziz tadıyla damaklarda tat bırakan içli köfteyi aynı restorandaki gibi sizler de evinizde hazırlayabilirsiniz
Kahramanmaraş'ta kadınlar, bayram sofralarını Osmanlı'dan miras kalan "Maraş çöreği" ile tatlandırmak için imece usulü hazırlık yapıyor. Tuzlu, şekerli, cevizli, üzümlü,...
Kahramanmaraş’ta et sucuğu olarak bilinen irişkit özel baharat karışımıyla doğaseverlerin de vazgeçilmezi oldu.
Kirvem Et Lokantasına konuk olduk sizlere şiş kebap yapımı, zırhta et yemeği yapımı gösterdik ve yaptıkları yemekleri sorduk. İyi Seyirler.
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen "sektörel eşleşmeler" programı Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Ender Saraç ve Oda Başkanı Serdar...
Kahramanmaraş kirvem kebap lezzetleri çevre illerden gelen misafirlerin dışında, yurt dışından bu lezzeti tatma gelen lezzet avcıları güzel lezzetlerden tatmaya...
KAHRAMANMARAŞ'IN EŞSİZ LEZZETİ KELLE PAÇA
GELENEKSEL YÖNTEMLERLE GELENEKSEL LEZZET AKALP SÜT source