Giresun'un yüksek köylerinde kadınlar, yazın bolluğundan faydalanarak kış için pekmez ve turşu hazırlıyor.
Denizli'nin Beyağaç ilçesinde adına festivaller düzenlenen beyaz uzun karpuzu tarlasına eken çiftçi, karpuz para etmeyip tarlada kalınca arayış içine girdi.
Pekmezin gerçeği ile sahtesini ayırt ettiren tüyo! Bir kaşık dökünce hemen anlaşılıyor
Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk Patent ve Marka Kurumu’na yapılan başvuruyla, sağlık açısından neredeyse her derde deva olan ve özellikle kış...
Pekmez üzüm, kuşburnu, incir, keçiboynuzu veya dut gibi tatlı meyvelerin ya da şeker pancarı, ardıç meyvesi gibi şekere dönüşebilecek tarım...
Kahramanmaraş'ta her derde deva olarak bilenen urmu dutu suyu, serinletici özelliği nedeniyle de artan sıcak havada yoğun olarak tüketiliyor.
Kahramanmaraş’ta yaşlı bir kadından duyarak başladığı kozalaktan pekmez üretme işini geliştiren girişimci kadın, kendi markası ile sattığı pekmezlerle ev ekonomisine...
Hartlap mahallesinde yaşan Rahime Nacar, doğandan gelen şifayı insanlarla buluşturuyor.
TÜRKİYE'NİN LEZZETLERİ PİAZZA YÖRESEL PAZARDA BULUŞUYOR