Tarihi konakta
dondurma şov…
Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, bir asırlık
Kocabaş Konağı'nda misafirlerine baltayla Maraş dondurma şovu yaptı.
Alpedo-Kervan bünyesinde hizmet verecek olan konakta, tarihten günümüze değer kazanmış yemekler müşterilerin beğenisine sunulacak.
Kahramanmaraş'ta yaklaşık 100 yıl önce yaptırılan ve 2010 yılında restore edilen Kocabaş Konağı, kentin yöresel lezzetlerinin hazırlandığı yer haline getirildi. Alpedo-Kervan bünyesinde hizmet verecek olan konakta, tarihten günümüze değer kazanmış yemekler müşterilerin beğenisine sunulacak.
Tarihi konağın önemli olduğunu ve kentin geleneksel lezzetlerinin yer alacağını kaydeden Kervancıoğlu, "Kahramanmaraş'ta 6 şubemiz, 87 bin nokta ve 12 ülkede hizmet veriyoruz. Bizim derdimiz ve sevdamız Kahramanmaraş'tır ve vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı da çok teşekkür ediyorum. Bizim bu konakla ilgili çok güzel projelerimiz var. Burayı Kahraman
maraş mutfağı olarak tasarladık. Konağı bölümler halinde geleneksel lezzetleri barından konum haline getirdik ve dışarıdan gelen misafirlerimize yemeklerimiz ve şehrimizin değerleriyle tanıştırmış olacağız" diye konuştu.
Biz kendimizi turizm elçisi ilan ettik ve hep böyle kalacağız.
Kervan markasının izlediği yol hakkında bilgiler de aktaran Sami Kervancıoğlu, biz kendimizi turizm elçisi ilan ettik ve hep böyle kalacağız. Her şey şehrimiz için ve şehrimize her şey layık. Kahramanmaraş için elimizden gelen çalışmalara devam edeceğiz diyerek, Kahramanmaraş kültür elçisi olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.