Edebiyatın Kalbi KAFUM’da Atacak! Edebiyatın Kalbi KAFUM’da Atacak!
BELLİ DÖNEMLERDE DÖKÜLEN VE VATANDAŞLAR TARAFINDAN GENELLİKLE KURUDUĞU ZAMAN YAKILAN KOZALAKLAR BU GÜNE KADAR HEP YAKACAK OLARAK KULLANILDI... PEKİ BU KOZALAKLARDAN REÇEL YAPILABİLDİĞİNİ BİLİYOR MUSUNUZ? REÇEL YAPILABİLMESİ İÇİN YEŞİLKEN TOPLANMASI GEREKEN KOZALAKLAR ÖNCELİKLE YAKLAŞIK 1 BUÇUK SAAT KAYNATILIYOR... ARDINDAN SÜZÜLEN SU 1 BUÇUK SU BARDAĞI ŞEKER EKLENEREK YENİDEN KAYNAMAYA BIRAKILIYOR.. BU SÜREÇTE İÇİNE SIKILAN 4-5 LİMONLA BİRLİKTE KARIŞTIRILARAK KAYNATILIYOR. SOĞUK ALGINLIĞI BE GİRBE İYİ GELDİĞİ İDDİA EDİLEN BU REÇEL BÖLGEMİZDE ASLINDA PEK BİLİNMİYOR...