Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da hava sıcaklığının yükselmesi besin zehirlenmeleri vakalarını arttırdı.
Kurban eti nasıl saklanır, nasıl muhafaza edilir? Et dışarıda ne kadar dayanır? Kurban eti buzluğa ne zaman konulur? İşte, kurban...
Et ve Süt Kurumu (ESK), Polonya'dan sığır eti ithal edecek. Etin kilosu 195 liradan firmalara satılacak.
Kurban Bayramı’nda kesilen etlerin sıcağı sıcağına tüketilmesinin ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getirebileceğini, etin en az 1 gün dondurucuda bekletildikten sonra...
Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Başkanı Nihat Çelik, mezbahalarda karkas etlere tazyikli su sıkılarak kiloda avantaj elde etildiğini...
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde kasap reyonlarının da açılacağını duyurdu.
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Et ve Süt Kurumu olarak kuzu eti fiyatıyla ilgili yüzde 25'lik bir indirim yapacağız"...
Kurban Bayramı'nda sonraki hafta, et fiyatları ortalama 10 lira zam geldi. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekci, “İstanbul'da...
Daha önce "Gerekirse iki kilo yerine yarım kilo et yeriz" sözleriyle tepki çeken AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, katıldığı...
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi konuşan Türkiye Kasaplar, Besiciler, Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Türkiye'de...
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Alkan g...